Vakbekwaamheid

Lees onderstaand meer over het verzorgen van jouw nalaten.

RegisterExecuteur.

De RegisterExecuteur is een professional die zich bezighoudt met het afwikkelen van nalatenschappen en alle zaken regelt waar nabestaanden na het overlijden van een dierbare mee te maken kunnen krijgen. Hieronder vallen alle juridische- financiële- en fiscale zaken. De RegisterExecuteur is benoemd door de Stichting RegisterExecuteur en is onderdeel van een landelijk dekkend netwerk. Een deskundige expertisedesk ondersteunt de RegisterExecuteur. De dienstverlening is professioneel en meer dan voldoende gewaarborgd.

CFP.

Het CFP-Keurmerk bestaat sinds 1996. Om het keurmerk te mogen voeren, moet een gecertificeerd financieel planner aan strenge eisen en regels voldoen. Hierdoor kunt u vertrouwen op zijn deskundigheid, integriteit en praktijkervaring. En – belangrijker nog – op objectief, passend en toekomstbestendig advies dat u werkelijk verder helpt.

Een afzonderlijke stichting ziet toe op de kwaliteit van de examens die financiële planners moeten afleggen om certificering te verwerven en te behouden. Een Commissie van Toezicht bewaakt de naleving van reglementen en gedragscodes.

RFEA Register financieel echtscheidingsadviseur.

Deskundige financieel echtscheidingsadviseurs kunnen zich onderscheiden door middel van de titel Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA). Dit biedt consumenten de zekerheid van goed advies.

Om in het Register opgenomen te kunnen worden dient eerst een zwaar en onafhankelijk examen afgelegd te worden. De titel RFEA is dan ook een exclusieve titel die op dit moment aan 180 adviseurs in Nederland is voorbehouden. Eric van den Bergh is als Financieel Echtscheidingsadviseur in het RFEA Register ingeschreven.

Een Financieel Echtscheidingsadviseur is onmisbaar in een scheidingsprocedure. Immers 80% van een scheiding draait uiteindelijk om de financiën. Een RFEA-adviseur helpt u bij;

• Afspraken over de zorg voor de kinderen
• De voortgang van het bedrijf
• De nieuwe woonsituatie
• Het inkomen van beide partners na de scheiding
• De verdeling van het vermogen

Een Financieel Echtscheidingsadviseur kan de emoties een plaats geven en kent tegelijkertijd alle juridische, fiscale en financiële mogelijkheden en valkuilen.

FA Fiscaal adviseur.

Een erkend fiscaal adviseur is een belastingexpert en is gekwalificeerd om alle belastingzaken voor het midden- en kleinbedrijf als ook voor particulieren te verzorgen. Denk daarbij aan de jaarlijkse aangifte inkomsten- en vennootschapsbelasting, de aangifte loonbelasting en omzetbelasting. Ook op het gebied van erf- en schenkbelasting en de Wet op belastingen van Rechtsverkeer, overdrachtsbelasting, verkrijging van juridische en economische eigendom, waardebepalingsregelingen, opvolgende verkrijgingen en de wijze van heffing, imputatie van pensioenen en lijfrentes, bedrijfsopvolging bent u bij een Fiscaal adviseur op het juiste adres. Een gediplomeerd fiscaal adviseur voert de titel FA.

MFN Register.

Eric van den Bergh is ingeschreven in het MfN-register. Dit register wordt gehouden door de Mediatorsfederatie Nederland en is verantwoordelijk voor het kwaliteitsbeleid voor mediation in Nederland. Het MfN-register wordt beheerd en onderhouden door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM). In het MfN-register zijn alleen gekwalificeerde mediators opgenomen die voldoen aan de kwaliteitseisen van de SKM.

Het MfN-register is erkend door de Raad voor de Rechtspraak en de Raad voor Rechtsbijstand. 

Verzorgd Nalaten is onderdeel van: